Home / Η Εταιρία

Η Εταιρία

Η εταιρεία ΜΕΪΔΑΝΗΣ-ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., με την παρούσα νομική μορφή, ιδρύθηκε το 1993 ως αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας ελαστικών των παγκοσμίως αναγνωρισμένων κατασκευαστών HANKOOK TIRE & TECHNOLOGY CO. LTD. («HANKOOK»), BALKRISHNA INDUSTRIES LTD. («BKT»), και άλλων. Για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών και τον διαρκή ανεφοδιασμό της αγοράς, η Μεϊδάνης Σοφός Ελαστικά Α.Ε. το 1999 προχώρησε στην ίδρυση της εταιρείας ΕΛΑΣΤΙΚΟΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. με έδρα και αποθήκη στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας την πρόοδο των προμηθευτών τους, οι εταιρείες μας έχουν μέχρι σήμερα κατακτήσει ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής αγοράς ελαστικών διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια. Η διοίκηση και τα στελέχη των εταιρειών έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες, προμηθευτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καθώς και άλλα συναλλασσόμενα μέρη, οι οποίες τις καθιστούν κορυφαίες στο χώρο των εισαγωγών και διακίνησης ελαστικών. Επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη τόσο των επιχειρήσεων μας όσο και του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ύψιστη εξυπηρέτηση των πελατών και κατ’ επέκταση των τελικών καταναλωτών. Συγκεκριμένα, μέσα από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών / προδιαγραφών και την μακροχρόνια συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Πάγιος προσανατολισμός των εταιρειών μας αποτελεί η διαρκής βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα:

– Τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των συνεργατών και των πελατών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, και

– Την αξιοποίηση των καταλληλότερων ανά περίπτωση εργαλείων & μεθοδολογιών σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης και υποστήριξης συνδιαλλαγών στον ανταγωνιστικό τομέα της εμπορίας ελαστικών.

Στα πλαίσια των ανωτέρω οι Μεϊδάνης-Σοφός Ελαστικά και Ελαστικοεμπορική έχουν καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 9001:2015, με σκοπό τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας των εμπορευόμενων ελαστικών και των σχετιζόμενων παρεχόμενων υπηρεσιών τους, και φυσικά, τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης των οργανισμών, στο σύνολο των δραστηριοτήτων τους.

bannerespaEΤΠΑ120X60